Thursday, August 14, 2008

Restoran Om @ Setapak

Location:
Restoran Om, Setapak
126-?? Sri Pelangi
Jalan Genting Klang, Setapak
53300 Kuala Lumpur

Sederet dgn Kenny Rogers Rooster.. dekat dgn Jln Prima Setapak 1.
tmpt tu sebelah apartment yg ade org bunuh diri terjun bgnn, pestu ade perompak mati kene tembak kat situ. aku penah nampak bende terbang kat situ tau.. tak tipu.

Restoran Om is famous for..
- Nasi Goreng Belachan.. must have!
- Sup Tomyam nye sgt kaww.
- Air gelas besar.. L, XL, XXL.. besar dr XXL aku tak pasti ade ke tak. dah lame tak pegi.
- Air buah2an : mix dgn 2 (atau lebih) jenis buah ATAU hanya 1 jenis buah.
- CT penah mkn kat sini, siap ade gamba lg.

cth2 air yg ade kat situ..
- Milo + Banana
- Banana + Mango
- Carrot + Oren
- seme jenis buah ade.. korang just pilih nombor mane je. cth no. 1 adalah apple.

mcm2 mknn ade kat situ.. mknn goreng2. pemilik nye chinese muslim. tukang masak org siam. pekerja mostly siam, indon & chinese.

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...