Friday, August 8, 2008

Yoshinoya @ Suria KLCC



Location:
Yoshinoya @ Suria KLCC
Level 2 Signatures Food court
Suria KLCC

Other outlets:
a) Yoshinoya @ Mid Valley Megamall
Jalan Lingkaran Syed Putra
Lot LG049 & 050, Low Mid Valley Megamall
Mid Valley


b)Yoshinoya @ One Utama Rainforest
1 Lebuh Bandar Utama
S346, 2F One Utama, Rainforest
Bandar Utama Damansara, Petaling Jaya, Petaling
*Located next to A&W, on da 3rd floor of new wing

--------

1st time mkn Yoshinoya ni kat foodcourt Suria KLCC. Kite order Chicken Teriyaki Bowl yg Complete Set. abg kite order Beef Bowl with veggie Complete Set jugak.

Beef Bowl tu kire yg terkenal kat situ. mknnnye mmg dah sedap, tp bile tambah condiments.. lagi la sedap.

cam bese, lepas bayar leh letak kicap seme kan. haa.. kat yoshinoya ni ade mcm serbuk cili yg berbijan (rase nye bijan) pestu ade granules2 lain yg tak dpt dipastikan. mmg sedap la bile gaul dgn nasik tu. bile kunyah ade la rase crunchy sket. same la nikmat nye bile mkn Mee Sedap yg ditaburkan dgn Bawang Kruk Kruk tuh..

kat Yoshinoya ni.. ade Value Meal, Complete Set, Ala Carte dan Side Dish. yg aku ingat betul2.. complete set jela.. sbb itu yg aku order.

Complete Set : RM 10 - RM16
- main dish yg u order.. cth nye Beef Bowl (dlm bowl tu mmg dah diletakkan skali veggie)
- carbonated drink (pepsi/etc)
- coleslaw
- corn pudding <- sedap! - miso soup

Value meal : RM9+
- main dish
- a choice of : carbonated drink (pepsi/etc) OR miso soup

Portion nasi dan lauk.. boleh tahan byk jugak la. tak sangka plak taleh abis. dlm 1/4 yg tinggal tu terpakse soh akak abiskan. korang cube la mkn kat sane. restoran ni HALAL.

p.s: besenye kalo pegi mkn kat foodcourt Suria KLCC, kite akan mkn kat Cafe Milano dan Japanese Food (opposite cafe milano) je. skang dah ade tmpt favourite yg lain. eheh.

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...