Wednesday, June 23, 2010

Announcement

Salam and Hi..

yer yer sy tau, dah lame tak update blog ni. pestu korang yg menyinggah asyik dok tanye.. "restoran itu halal ke.. ini halal ke?"... "kenape restoran tu gune name "OM". bukan ke itu doa india ke?" hahahaa. aduhai. mcm2 karenah ade.

sy akan kembali update blog ni. tp tak selalu la. at least dlm 1 minggu tu, insyallah akan ade 1 posting.

lg satu.. sy akan includekan google maps. ni baru reti nak mark kat google.. wahahah. malu giler. lepas bbrp cubaan baru jdk.

buat masa skang, ade bbrp posting lame sy dah update skali dgn google maps nya. kalo korang tak jumpe cari jgk.. tatau la sy. :P

Labels:



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...