Monday, July 12, 2010

Nasi Ayam Mancongkam @ Gombak

Jenis2 nasi ayam kat sini ade 2..
- nasi ayam biasa
- nasi ayam garing

stakat ni dah penah try, nasi ayam biasa dan nasi ayam garing je.

ade lg nasi lain yg blom penah try..
- nasi goreng ayam
- nasi goreng ayam garing
- nasi goreng hailam
- nasi goreng hailam garing
- nasi goreng 'o'
- nasi goreng hailam 'o'

* jgn tanye sy, ape itu nasi goreng 'o'. sy pon tatau. :P

yg sy tulis kat atas td tu kire 1 pinggan la utk 1 org mkn. kalo nak order ramai2 pon boleh. ayam boleh order 1/2 ekor atau 1 ekor. nasi pon boleh order penuh 1 pinggan atau separuh pinggan... :P

...

Photos

^
menu nye...

^
apesal seme tmpt kene isi order sendiri ni? taleh beramah mesra dgn waiter/waitress dah skang.. T_T :))

btw, bila order sendiri tu, elok2 la tick ya. jgn silap order plak.

aritu, sy dok sebelah meja sekumpulan ponpuan, derang2 ni opismate la ni. sorang ni ntah mcm mane nak order air TEMBIKAI, tp die pg tick '1' kat TEMBIKAI SUSU. hahahaha. so yg sampainya air kaler hijau putih, dan bukan kaler merah. die pon pelik la, apehal tembikai kaler lain ni. hahahhaa. kwn die bitau, ko kan order, "tembikai susu". baru la die perasan die salah tick kat air lain. sempat sy dgr die ckp, "Redha jela". ehehe.

so sblm submit order, check dulu. kang nangis dpt air yg tak sukai. :P

^
nak tapau pon boleh...

^
ni isi dlm nya. ini nasi ayam biasa.

^
nie nasi ayam garing.. payah sket la kalo dah garing. sbb bhgn luar tu dah keras sket kan. kene mkn dgn tgn. :D

...

Peta Lokasi


View Nasi Ayam Mancongkam in a larger map

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...