Friday, July 23, 2010

Popeye's @ Wangsa Walk Wall

note: Popeye's di Wangsa Walk Mall sudahpon tutup dan diganti dengan Manhattan Fish Market. harap maklum!



dah berkurun lame nye sy mkn Popeye's ni. tahun 2009. huhuhu. takpe2. since blom blog.. letak jgk la. ekeke.

sy order Chicken Tenders Combo, yg sekali dgn Soft drink, Biscuit dan side dishes; coleslaw + mash potato. pestu kalo korang prasan kat belah bwh kiri ade 1 extra bekas.. itu dessert. sengaja order, sbb nak rasa. dessert tu Tiramisu ye! bayangkan kongsi 1 dessert kecik tu 5 org! :))

rasa ayam nye okla. rase mmg lain la dr KFC. tak same langsung. tatau la nak suke ke tak suke, sbb baru mkn skali je. KFC tu, mmg dah hapal dah rase die kan? tapi rase ayam popeye's ni macam kering aje. :-s

pestu ade biscuit tu. itu bukan biscuit bese ye, mcm roti.. eh bukan mcm muffin.. eh bukan bukan.. mcm scones la. haa.. rase itu la yg paling dekat sket. tp scones yg agak crumbly. biscuit dia pon kering jugak. dan sejuk. huhu.

...

Peta Lokasi

View Wangsa Walk Wangsa Maju in a larger map

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...