Monday, January 10, 2011

Pak Din's Satay @ Jalan Gombak, Selangor

Ni aku nak promote Pak Din's Satay. Selame aku tinggal kat Gombak ni, mmg selalu beli satay dia la. nak balik kampung ke.. nak buat open house ke.. mmg tempah dia punye. :P

Sate dia sedap, kuah sedap, nasi impit lembut je.. pendek kata.. seme sedap lah! :))

sy prefer sate Pak Din dr sate dr Haji Samuri. sate Haji Samuri tatau la ape dah jd.. makin kering, kurang perisa dan kurang gebu dah. :(


^
nak tempah pon boleh. sila call Pak Din 012 - 978 4252 atau Kak Nor 016 - 692 8744. kiteorg bese, call awal2, pestu baru amik.. lg senang. tayah nak tunggu kat tepi jln tu lame2. park kejap, amik.. balik trus.


^
kedai dia kecik je. kalo korang tamo mkn kat sini, bungkus bwk balik je la.. :P


^
tukang bakar sate. tatau la anak Pak Din ke.. sape tah. :P


^
30 cucuk satay bersama nasi impit

....

ini yg bagi aku agak menarik di sate Pak Din.. :))

^
click to zoom!

perlu diingatkan.. kalo korang nak mkn kat sini atau nak order, jgn park kat kawasan kedai tomyam tu. sbb nnt tuan kedai tomyam tu murka tau. itu tanah dia. so dia sgt murka la kalo pelanggan dr kedai sate memandai pg park kete kat tanah dia. korang kene park kat tepi jln ye? kalo kene langgar dgn kete lain tu.. kire nasib lah. uhuk.

wahahaha. kelakar tau tuan kedai tomyam tu. dia tak pk ke.. kalo dia share tanah tu utk tmpt parking 2-2 kedai. pestu.. bg customer yg mkn kat kedai dia, order sate kat kedai Pak Din, lg ramai lagi org akan datang. lgpon, tak seme org suke mkn goreng2 aje. ade yg nak mkn sate je.. ade yg nak mkn 2-2. kalo dtg 1 family, takkan berpecah kot. yg nak mkn sate mkn kat kedai Pak Din, yg nak mkn goreng2 pg kat kedai tomyam? :))

seriyes dia tak bg tau sape2 mkn kat kedai dia order sate dan mkn kat tmpt dia. dia akan murka, takpon muke dia akan berubah jd masam semasam2nye. besenye kiteorg takat bungkus la. itu pon order dulu sate, pestu baru masuk kedai tomyam, nak balik baru amik. itupon kiteorg rase kecut perut jgk.. pandang lantai je bila masuk kedai tomyam tu. takut kene marah.. sbb dah terorder sate sblm masuk kedai dia. :))

tgk la DUA BIJIK signboard yg TERPAKSA Pak Din buat utk terangkan situasi yg dia hadapi.. :))

aku suke tgk kat area medan selera kat UIA (tatau masih wujud ke tidak). ade 2 deret gerai mkn.. pakat2 share. kalo mknn dia tade stok, derang order kat gerai lain. siap promote lagi. tp tidak plak terjd kat kedai tomyam ni. baru ade 1 competition, takkan dah kecut kot?


Peta Lokasi

View Sate Pak Din / Pak Din's Satay in a larger map

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...