Friday, January 21, 2011

Restoran Haslam @ Jalan Pahang, Kuala Lumpur

Location: 10, Jalan Barat Pahang, Off Jalan Pahang, Kuala Lumpur
Tel: 03-40237559
Hours of Operation : 8:00 am - 12:00 am
Official Website: Facebook Fanpage | Blog

...

Restoran Haslam dah berwajah baru. Exterior dah lain, interior dah lain, menu pon dah lain.. :))

malas nak citer pjg, tgk gambar la ye!


^
gambo menu sungguh menyelerakan. gambar ni korang boleh click utk tumbesaran. nape ramai yg gune 'tumbesaran' eh. kelako je bunyi dia.


^
yg ni pon boleh zoom actual size jgk. takde la besar mane pon 800x600 je.


^
ini mak sy yg order. Asam Laksa. mmg confirm sedap. bese dah mkn Laksa kat restoran ni. kalo dulu, derang serve dlm mangkuk, so tinggi dan dlm aje. yg ni pinggan, so lain la sket bila mkn tu. rase byk la pulak. :))


^
yg ni kiteorg order utk Pika (anak buah). ini Maggi Goreng kurang pedas. nampak mcm tak menarik, tp sedap tau. byk lauk ayam dlm tu.


^
ok. ini yg sy dan akak order. akak order yg typical Nasi Goreng USA lauk daging. sy punye.. sy soh tukar lauk ayam la. daging sy tak brp sgt. mak sy ade try nasi goreng sy sket, dia ckp nasi goreng tanpa lauk pon dah sedap dah. blom mkn dgn lauk lagi. hohoho.


^
air org lain kite tak snap, snap air sendiri je. ini Apple Asam Boi.

basically, aku tade complain pasal tmpt ni. cume.. oh ade rupenye nak complain.

complain aku, susah nak cari parking. dan lg satu, aku nak masuk Restoran Haslam.. aku kene tunduk separuh badan, sbb awning kat dpn kedai tu rendah bebenar. nak kate siang dah mlm, patutnye awning tu leh adjust, siang tu leh la buat rendah sket, halang cahaya matahari, dan malam tu.. naik la sket. aku ni walaupon takde la tinggi mane, seksa jgk nak masuk dlm Restoran Haslam. punye la tunduk, takut terhantuk kepala kat awning yg rendah tu. :))

bese kiteorg masuk dr kedai sebelah.. ade kedai jual keranda sebelah.. tp aritu, org tu tgh cuci dpn kedai dia.. so basah sket, kiteorg masuk la dr dpn Restoran Haslam. tp itula.. awning tu masalah sket.. :))

so ape tunggu lagi.. meh la mkn kat Restoran Haslam.


Peta Lokasi

View Restoran Haslam in a larger map

Labels: , , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...