Sunday, February 6, 2011

Ring of Fortune @ Pizza Hut

Sempena Chinese New Year (CNY), Pizza Hut ade buat promo pizza baru. Pizza dia bentuk duit syilling zaman2 dulu tu. comel!

Kiteorg takeaway aje, meaning order online, pestu pick up kat Pizza Hut terdekat. Pizza Hut tak deliver kat kwsn aku, luar kwsn katenye. uhuk. Pizza paling dekat kat area Taman Permata dpn Giant tu la. erm.. takpon yg lagi satu, kat sebelah AEON Big Carrefour, Wangsa Maju.

Sy order Ring Of Fortune Combo 2. ade 1 Large Pizza + 8 pcs of chicken wings (boleh pilih 4 pcs oriental + 4 pcs BBQ.. atau 8 pcs flavour yg same) + 1 Garlic Bread. mase st dtg pick up tu, sauce oriental abis, so amik jela 8-8 pcs tu BBQ sauce. :P

TOTAL = RM 49.60 with tax.

...

okay.. on to the pics!


^
kat bhgn lobang tu, keliling cheese crust jgk tau. nyum nyum.


^
ok ni close up yg tak brp nak close up.. mane eh derang dpt cornflakes yg kecik2 tuh?


^
new pizza promotion from Pizza Hut


^
the combo meals

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...