Saturday, May 14, 2011

Papa John's @ Jusco Alpha Angle, Wangsa Maju

Last Sunday, sy mkn lunch dgn parents kat Papa John's. ini restoran terbaru kat Jusco Wangsa Maju. at least boleh la try mknn baru! Yuhuu!

Papa John's
G-11, Jusco Alpha Angle Shopping Centre
Jalan 2/27A, Seksyen 1,
Bandar Baru Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur

CALL PAPA FOR DELIVERY
1-300-88-7272

.....

note: seme gambar2 dibwh boleh diclick utk view gambar yg lebih besar.

Since kiteorg bertiga je, kiteorg order Set Meal A (for 2 persons), lgpon sy mmg taleh minum air gas. :P


dlm Set Meal A ada
- 2 glasses of coke
- 1 set of breadstick
- 1 set of potato wedges
- 1 9" original crust pizza
Set Meal A = RM 28.90

yg kiteorg order extra
- Papa's Special Pasta (RM 8.90)
- Garden Salad (RM 6.50)
-1 glass of Iced Lemon Tea (RM 4.00)

GRAND TOTAL (incl. tax & service chg) = RM 56.05

.....



.....

Bagi sy taste pizza tu mmg berganda2 lg sedap dr Pizza Hut dan Domino's. ehehe. pizza crust lembut dan pizza sauce dan topping sgt fresh! breadstick pon gebu2 aje. wedges pon surprisingly sy boleh telan byk plak. sy ni kalo pape yg berpotato kurang sket. mungkin sbb ade dipping sauce yg sedap kot.

Yg uniknye kat sini, adalah sauces yg derang hidangkan. mcm korang leh tgk dlm gamba ke-2 (kat atas), derang bagi 2 sauce. korang boleh dip breadstick, pizza crust, potato wedges .. etc, dlm garlic butter atau tomato sauce. tomato sauce tu mcm sauce bolognese, sbb nmpk la tomato bitsnye. dan cili tu pepperoncini, rasenye masin2 + tak pedas mane.

garden salad tu dtg dgn thousand island sauce, sy tak snap skali dgn sauce plak, sauce dok jauh dr salad.. :-s

seme sauce yg diberi mmg licin selicinnya, siap tambah lg. since sy dok dekat dgn tmpt derang letak sauce, sy tanpa segan silu amik botol garlic butter tu sendiri dan tambah sket lg. wahaha. sedap weh! sy tulis blog post ni pon siap telan air liur. *drools*

.....

Rating:
Comfort - 4 stars
Design - 4 stars
Food - 4 stars
Service - 4 stars
Value for money - 4 stars

.....

Peta lokasi


View Jusco Wangsa Maju in a larger map

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...