Saturday, December 17, 2011

Restoran Al-Khidmah @ Greenwood

Restoran Al-Khidmah
Lot 2344-9, Jalan Batu Caves,
Kg. Simpang 3, Gombak,
53100 Kuala Lumpur
Tel: 03- 6184 1069
Website : www.alkhidmah.com.my
Email : inquiry@alkhidmah.com.my

...

1st time mkn kat sini. sy order Chicken Chop. mak order Fish & Chip. dan ayah plak order Beef Steak (tak snap gambar plak). murah jgk harga utk western food. biasanya harga western food mesti RM 15-20, tp ini RM 9-13 aje. :D

kat sini ade jual Nasi Arab jgk, cume mase kiteorg pg kambing dah abis, ayam masih ade. byk variati mknn kat sini. tgk la menunye. utk roti canai dan sespecies dgn nye, itu derang hidang utk pagi saje.



^
ok ini sy punye.. Chicken Chop. side dishes pon ade 3 jenis : mashed potato, mixed veggie dan coleslaw. kuah utk Chicken Chop, Black Pepper Sauce, tp tak pedas la dan texture pon cair. so budak2 pon boleh mkn. utk Beef Steak pon dpt side dishes yg same.


^
ini Fish & Chip, mak sy punye. side dishes beza sket. ade fries, coleslaw dan mashed potato. dpt Black Pepper Sauce jgk.

bwh ni sempat sy snap menu2 nye.. lgpon derang tak amik balik.. ehehehe.. click to enlarge menu bwh ni, kalo korang nak tgk mknn2 yg ade kat sini berserta dgn harga2 nye. :P





...

Peta Lokasi

View Restoran Al-Khidmah in a larger map

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...