Thursday, March 22, 2012

Wadi Al-Nile Restaurant @ Platinum Walk, Setapak

Address:
No 72-0, Block J, Platinum Walk,
No. 2, Jalan Langkawi,
53300 Setapak, Kuala Lumpur.

Tel : 03-41312356

Website : http://wadialnile.com.my/

...

Arini pegi makan kat restoran baru! Wadi Al-Nile Restaurant. dan lame dah nampak restoran ni, tapi tak singgah2 sampai la skang. itupon sbb akak pegi makan dinner semlm kat sane, dan bagitau kiteorg yg makanan dia sedap. so arini, mummy nak pg try la. angkut la seme skali ke kedai. 4 org je pon. mummy, daddy, hakeem dan saye. :P< tak snap byk gambar pon, sbb er.. segan? :)) lgpon staff2 kat sane tgh kemas2. takut menghalang keje derang plak. so 1 aje gambar ambience (deco) restoran.
.

...

ade mcm2 promosi makanan kat sane. ini aje yg sempat sy snap. kalo nak tgk kesemua promo dan menu nye, sila ke Official Website Wadi Al-Nile.

daddy order Sandwich Set Meal yg 2nd tu. daddy tukar air iced lemon tea (dlm tin)




...

ini la rupe mknn yg kiteorg order.


^
mummy dan sy order air Hot Lemon Tea = RM ?


^
daddy order : Sandwich Lamb Fatah + Iced Lemon Tea (tin) + Fries = RM 9.90


^
mummy dan saye kongsi 1 main dish - Egyptian Lamb Fatah + chilli sauce + gravy = RM 28.00

...

kesedapan makanan?

mummy : "tak sesedap Khan Baba Restaurant kat belakang Ong Tai Kim"
adieha (sy) : "sedap aje. lapar kot. wahahaha"
daddy : "sandwich tak serupa mcm dlm gambar, agak leper. tp sedap"

...

Peta Lokasi
* kindly switch to satellite viewing for exact location of restaurant


View Platinum Walk in a larger map

Labels: , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...