Tuesday, September 11, 2012

Restoran Seri Garuda Emas @ Greenwood

Alamat:
Lot 2345, Kg Simpang Tiga,
Jalan Greenwood,
Gombak, Selangor.
Tel Num: 016-6161197

Restoran ni opposite Restoran Al-Khidmah. Same deret dgn Restoran Pha Pha, so pandang belah kiri jalan ajelah. :P

Saya pg restoran ni bulan lepas, baru skang nak update dlm blog.. bagus la tu. :))

Kalo nak banding dgn restoran Nasi Padang lain kat Greenwood ni, restoran ni paling bersih dan 'airy' skali. Sebelah restoran ni ade car wash, so sambil cuci kete boleh makan. dah abih makan, kete pon dah siap dicuci. eheh. :P

Boleh refer pada link dibawah utk bace review restoran2 lain di Greenwood
- Cheap Nasi Padang @ Greenwood (Part 1)
- Cheap Nasi Padang @ Greenwood (Part 2)


^
Harga makanan dan minuman. Keep note Jus Alpokat RM 4.


^
ok ini rupe Jus Alpokat.


^
Kiteorg masing2 letak lauk dalam pinggan masing2, dan ade lauk tambahan utk dikongsi ramai2.

Lauk yg kiteorg amik....
- sayur nangka
- limpa
- cili hijau / cili merah
- ikan bakar
- terung belado
- udang sambal
- ayam kampung goreng

TOTAL = Less than RM 50.

tak ingat la exact price. sebulan punye kisah mane nak ingat. resit pon tatau mane dah. :))

oh ya.. bonus point utk restoran ni, lepas derang hidangkan Jus Alpokat tu, derang letak 1 jug air masak atas meja. so boleh minum brp byk la. sy ape lg, nmpk air masak.. dlm 3 kali tambah jgk. :))

tak pasti derang caj ke tak. tp sy tgk, org lain yg tak order air lain selain Jus Alpokat tak dpt plak 1 jug air masak ni.

Peta Lokasi

View Restoran Seri Garuda Emas in a larger map

Labels: , , , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...