Tuesday, September 22, 2015

House of Nasi Kerabu @ Prima Sri Gombak, Batu Caves

Alamat:
House of Nasi Kerabu,
Lot G89, Jalan SG Prima 3,
Prima Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor.

Waktu Operasi : 11 am - 11.30 pm

Tel num: 03-6188 2426 / 012-368 9782

Facebook Page: House of Nasi Kerabu

...

dah banyak kali nak try makan sini. tapi tiap kali datang, blom bukak lagi. terlebih awal plak datang. takpon datang time derang tengah cuti.

19 September 2015 lepas, kiteorg datang dah kul 1 lebih, dah bukak dah.




^
Teh Tarik Madu
. Panas : RM 5.50 (air mak)
. Sejuk : RM 5.80 (air saya)
Kopi Tarik Madu
. Panas : RM 5.50 (air ayah)


^
Nasi Kerabu Tumis Ayam Bakar : RM 9.80


^
Nasi Kerabu Nara Daging Bakar : RM 9.80


^
Nasi Kerabu Nara Udang Galah (L) : RM 29.90

mula-mula nak order yg Udang Galah (M), tade stok plak. yang ada L dan XL. of coz la tak order yg besar gajah (XL) punya, tak larat nak makan sorang. so amik yg L.






ada kuih muih jugak kat sini. selain dessert dalam menu, saya nampak 1 bekas cooler yang berisi durian crepe. kiteorg tak try plak sbb dah penuh perut.

sedapkah nasi kerabunya?
errr.. saya ni orang kelantan, memang dah biasa makan nasi kerabu macam2 versi. saya penah rasa yang lagi sedap (yang jual kat gerai2 je). kuah tumis kat HONK ni flat aje taste nya. tatau la lidah saya yang tak berfungsi dengan baik atau sebab lain. papepon, kalo korang nak try makan nasi kerabu sini, meh la datang. :P

teh tarik madu plak macammana?
erm.. same jugak. biasa-biasa aje. tapi abih jugak saya telan. tak baik membazir. :P

...

Peta Lokasi

Labels: , , , , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...