Monday, January 2, 2017

Kopitiam Kita @ Kota Bharu, Kelantan

Alamat:
KOPITIAM KITA
Jalan Sri Cemerlang,
Taman Desa Jasa,
15400 Kota Bharu,
Kelantan, Malaysia.

Contact Number: 019-981 0888

Operation House: 8 am to 6 pm (Open Daily)

....

Tiap tahun balik kampung parent's tapi tak pernah makan sini. Huhu. Ni 1st time singgah. Harap dapat singgah lagi.


^
Masuk lorong nampak la Kopitiam Kita!




^
Suasana kedai. Masa ni tak ramai plak. Kiteorg sampai dalam kul 12 tengahari, hari Ahad. Takde queue panjang, meja pon ada banyak yang kosong. Cuma, nasi bungkus macam dah takde je. Tak kisah pon, sebab bukan datang nak makan nasi bungkus. :P


^
Roti Titab

Roti Titab yang dinanti-nantikan sudah tiba! Fuh. Sedap giler. Mula-mula saya try makan asing2, roti + kaya dan roti + telur. Lepas tu, try mix plak. Saya hancurkan telur kuning, dan mixkan dengan kaya. Rasa kaya dengan telur masak separuh, suprisingly sangat sedap!

Saya take note 2 harga je (as of 18 Dec 2016).

Roti Titab Kosong : RM 4.50 (tanpa telur)
Roti Titab : RM 5.00

....

Peta Lokasi

Labels: , , , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...