Friday, January 6, 2017

Pau Cendawan Viral @ Next to AEON AU2 Setiawangsa

Alamat:
Jalan AU2C,
AEON AU2 (Setiawangsa) Store & Shopping Centre,
Jalan Taman Setiawangsa, Au 2,
Kuala Lumpur.

...

Gerai Pau Cendawan terletak di Jalan AU2C, berhampiran dengan entrance parking ke basement. Ada gerai kat tepi tu.





Ni 1st time beli Pau Cendawan. Selama ni dok tengok kat facebook je.

Makan time panas-panas memang sedap! Sebab pau still lembut, isi dalam pon masih gooey gitu.

Tapi yang anehnya, mak saya tak suka makan time panas-panas. Dia kata rasa macam tak cukup masak! Erk. Apekah?

Harga
1 pau cendawan = RM 3.50
3 pau cendawan = RM 10

Kiteorg beli 3 ketul (RM 10). Makan terus 2 ketul dalam kereta, kongsi 3 orang. Lagi 1 ketul simpan je dulu. Bila dah sejuk sket, pass kat mak soh dia abiskan, dia kate sedap plak makan pau cendawan, walaupon dah sejuk. Aneh btol mak aku ni. Hahaha.

Oh. Pau ni ade batangnye skali, nak buat real-life as possible la kononnya. Rasa comel je makan pau ni, sbb siap bertangkai.

...

Peta Lokasi

Labels: , ,



Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...